nlvlag  envlag
Start pagina geschiedenis Ras beschrijving Ayla Sylke Noeschka Kiljan Mhia Videoclips Slideshow            
welkom

IJslandse hond Zuid-Veluwe is een informatieve en onderhoudende website over IJslandse honden met videoclips, fotoalbums en allerlei informatie over dit ras. De eerste versie van deze site kwam eind 1997 online.

En daarom is deze website inmiddels de oudste Nederlandse website over IJslandse honden die nog actief wordt onderhouden en daar ben ik best trots op. De website heeft door de jaren heen veel wijzigingen ondergaan (vormgeving, context, videoclips en fotoalbums) en besteed inmiddels ook aandacht aan honden in het algemeen.

Maar in hoofdzaak gaat deze site natuurlijk over IJslandse honden. Op de menu balk hierboven kunt u een keuze maken uit persoonlijke sites van enkele honden, maar ook uit videoclips, een fotoalbum in een fraaie slideshow en allerlei informatie over dit ras. Ayla en Sylke waren mijn eerste ijslandse honden. Kiljan heeft hier een eigen pagina omdat hij de vader was van onze eerste pups met Ayla. Sylke was hun dochter die het erg goed heeft gedaan bij allerlei nationale en internationale shows. En Gaski is een tijdje bij mij te logeren geweest en op zijn pagina (klik hier) heeft de eigenaresse een leuke tekst gemaakt. Noeschka is een ijslandertje uit Denemarken en kwam in 2011 bij mij. Mhia is geen ijslandse hond maar een kruising duitse herder / collie en kwam bij mij in de opvang in 2013, maar is inmiddels door mij geadopteerd.

 

Ik wens u veel plezier in het lezen en bekijken van de teksten, foto's en video's. Met vriendelijke groet, Margriet Spekle.

 

                  
Mhia

Mhia is een kruising duitse herder / collie.


lees meer

Noeschka is geboren in Denemarken met de naam Litla....

lees meer

ayla, sylke en gaski
 Zuid-Veluwe
  © De IJslandse Hond Zuid -Veluwe ssl-ok   Site maps:
   
Disclaimer Contact (e-mail)   IJslandse honden / icelandic sheepdogs  Sitemap EN
100% safe © ldehaan.com Jaargang 21 © 1998 - 2019   Sitemap NL